Arrangementen op Het Verborgen Verblijf

De Verborgen natuurvijver

Beleef een uniek avontuur op het Verborgen Verblijf.
Geniet van de hout gestookte sauna aan de rand van een natuurvijver met fris dompelbad en een houten tobbe met heerlijk warm water. De laagvliegende libelle’s, het kwaken van de kikkers en alles meer wat deze natuurlijke plek te bieden heeft. De sauna met storvatt is een dagdeel te reserveren voor zes personen. Voor handdoeken en badjassen wordt gezorgd. Totale ontspanning beleven?
Dat kan hier…informeer en reserveer.

Verborgenverblijf arrangementen Sauna
Finse Sauna
Finse sauna 2
Grill arrangement
Verborgenverblijf arrangementen Grillavontuur

Grill avontuur

Bij mooi weer is grillen een favoriete bezigheid in de zomer. Het is mogelijk om een grill arrangement te reserveren. In het bos van het Verborgen Verblijf hebben we een prachtige grillplek gerealiseerd. Het is mogelijk om bij slecht weer binnen te grillen in “het bakhuus”. Een knusse binnenplek waar met 12 personen gegrild kan worden. Vraag ruim voor aankomst naar de mogelijkheden.

Ontbijt

Wakker worden en het ontbijt staat voor de deur, dat noemen wij verwennerij.
En zeg nou zelf wie wil dit nu niet. Op het Verborgen Verblijf is het mogelijk een ontbijt te reserveren voor de hele groep. Het enige wat je zelf moet doen is de tafel dekken en koffie of thee te zetten. De mand met veelal verse en biologische producten uit de streek wordt op een door jullie afgesproken tijdstip gebracht tussen 08.30 en 10.00 uur. Hou er rekening mee dat het ontbijt, in ieder geval twee weken voor aankomst, moet worden gereserveerd.

Fotoshoot actviviteiten HVV
Ontbijt hetverborgenverblijf website

Fietsen

Vanaf het Verborgen Verblijf bevinden zich talrijke fietsroutes.

Een prachtig middel om op ontdekking te gaan in de omgeving.
Het is mogelijk bij uw reservering reeds een fiets te boeken voor een dag, weekend, midweek of hele week. Het Verborgen Verblijf team brengt u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Fietsen veluwe Het Verborgen Verblijf
Damherten op veluwe

Vakantie herinnering

Herinnering aan het samenzijn op het Verborgen Verblijf.
Hoe leuk is het om een familiefoto te laten maken op deze prachtige plek. Allemaal bij elkaar, zo vaak gebeurt dat niet. Wij bieden u de mogelijkheid om een fotograaf te reserveren voor deze mooie vakantieherinnering. Vraag naar de mogelijkheden voor deze fotoshoot.


Bijzonder overnachten op de Veluwe

Op Het Verborgen Verblijf bevinden zich accommodaties voor twee tot 16 personen.

Maak de keuze uit bijzondere safaritenten of voormalige vakantiehuisjes ingericht als B&B's

Met de hele familie weg?

Bekijk dan onze luxe Boerderij Lodges.