Corona maatregelen

COVID-19 Het Verborgen Verblijf

Wij begrijpen de bezorgdheid. Helaas bevinden we ons in een onzekere tijd. Graag willen we, zover dat mogelijk is, een stukje onzekerheid bij u wegnemen.

Wij garanderen dat de vakantie kosteloos kan worden omgeboekt naar een verblijf op een later moment. Voorwaarde hiervoor is wel dat op het moment dat uw geboekte vakantie plaats gaat vinden de coronamaatregelen van de regering en het RIVM nog van kracht zijn en het daardoor niet mogelijk is, met een groep bestaande uit verschillende huishoudens, de geboekte vakantie door te laten gaan. Wanneer er geen andere datum wordt overééngekomen zal het bedrag worden teruggestort.

Het reserveren van een boerderij door één gezin is toegestaan zolang het niet mogelijk is met meerdere huishoudens gebruik te maken van de accommodatie. Aangepaste tarieven hiervoor zijn op aanvraag.

Omdat wij verplicht zijn de regels vastgesteld door het RVIM in acht te nemen zolang het coronavirus nog voor problemen zorgt, is een belangrijke voorwaarde voor het bezoeken van Het Verborgen Verblijf dat geen van de gasten een week voor aankomst ziek is geweest of in contact is geweest met personen met corona dan wel op de dag van aankomst ziekteverschijnselen vertoont. Een aantal dagen voor aankomst, wordt er per mail, contact met je opgenomen. Tijdens het verblijf is bezoek niet gewenst. Het Verborgen Verblijf stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van de gasten en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

In contact met onze gasten dragen wij mondkapjes. Na elke wisseling van gasten desinfecteren wij blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, en leuningen met antibacteriële vloeistoffen.

Als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar komt dan zullen wij u uiteraard daarvan op de hoogte houden.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Op Het Verborgen Verblijf bevinden zich accommodaties voor twee tot 16 personen.

Maak de keuze uit bijzondere safaritenten of voormalige vakantiehuisjes ingericht als B&B's

Met de hele familie weg?

Bekijk dan onze luxe Boerderij Lodges.