Corona maatregelen

COVID-19 Het Verborgen Verblijf

Corona update januari-2022

Het Verborgen Verblijf stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van de gasten en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Na elke wisseling van onze gasten desinfecteren wij alle blootgestelde oppervlakken zoals deurklinken en leuningen met antibacteriële vloeistoffen. En in het contact met onze gasten dragen wij mondkapjes.

Omdat wij verplicht zijn de regels vastgesteld door het RVIM in acht te nemen zolang het coronavirus nog voor problemen zorgt, is een belangrijke voorwaarde voor uw bezoek aan Het Verborgen Verblijf dat geen van de gasten een week voor aankomst ziek is geweest of in contact is geweest met personen met corona dan wel op de dag van aankomst ziekteverschijnselen vertoont. Wij raden de gasten aan om bij klachten voor aankomst zich te laten testen.

In de Boerderijen is er de mogelijkheid om de 1,5 meter afstand in acht te nemen. En zijn de slaapkamers voorzien van eigen badkamer met toilet. Verder dient u zelf te overleggen hoe u tijdens uw verblijf verder aanvullende maatregelen wilt treffen.

Tijdens uw verblijf in de boerderijen is bezoek niet gewenst.

Het omboeken van uw vakantie is alleen mogelijk wanneer het RVIM besluit tot totale lockdown en het voor ons niet mogelijk is het vakantiehuis te verhuren. In alle andere gevallen gelden de regels zoals weergegeven in de Algemene Voorwaarden onder annuleren/wijzigingen.

Als er nieuwe of aanvullende informatie beschikbaar komt dan zullen wij u uiteraard daarvan op de hoogte houden.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Op Het Verborgen Verblijf bevinden zich accommodaties voor twee tot 16 personen.

Maak de keuze uit bijzondere safaritenten of voormalige vakantiehuisjes ingericht als B&B's

Met de hele familie weg?

Bekijk dan onze luxe Boerderij Lodges.

Heb je vragen?