Disclaimer

Voorwaarden

Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van Het Verborgen Verblijf zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Het Verborgen Verblijf behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigingen.

Juistheid van gegevens

Op de website van Het Verborgen Verblijf wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Wij hechten veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Het Verborgen Verblijf kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden Het Verborgen Verblijf niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden

De website van Het Verborgen Verblijf kan tevens links bevatten naar websites van derden. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Copyright

De site van Het Verborgen Verblijf is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Het Verborgen Verblijf is verkregen.

Bijzonder overnachten op de Veluwe

Op Het Verborgen Verblijf bevinden zich accommodaties voor twee tot 16 personen.

Maak de keuze uit bijzondere safaritenten of voormalige vakantiehuisjes ingericht als B&B's

Met de hele familie weg?

Bekijk dan onze luxe Boerderij Lodges.

Heb je vragen?